Who am I?

Mijn foto
Hee! Ik ben dus Nathalie. Ik ben 16 jaar, ik hou van shoppen, leuke dingen doen met mijn vriendinnen, chocola, labello, mijn geweldige familie en mijn lieve vriendje. Dit was het wel zo'n beetje over mij. Veel plezier bij het lezen van mijn blog! xx <3

zondag 22 augustus 2010

Wreck this journal.

Kennen jullie Wreck this journal al?













Dit orginele boekje is een soort kleurboekje met allemaal verschillende opdrachten. Je kunt er al je creatieviteit in kwijt en het is zeker niet de bedoeling dat je hem netjes bewaart: to create is to destroy.

Voor leuke voorbeelden van wat je allemaal met dit boekje kunt doen moet kun je bijvoorbeeld even op de Wreck this journal hyves kijken: http://wreckthisjournal.hyves.nl/ Of gewoon even op http://google.nl/ en dan Wreck this journal intypen.

Wil je dit leuke boek bestellen?

Voor de orginele engelse versie: http://www.bol.com/nl/p/engelse-boeken/wreck-this-journal/1001004005396082/index.html Het kost dan 12,99 excl. verzendkosten

En voor de nederlandse versie: http://www.wazzaa.nl/product/wreck-this-journal Dit kost 11,99 excl verzendkosten. Je zult wel even moeten wachten want deze versie is tijdelijk niet leverbaar.


xxx <3

Geen opmerkingen:

Een reactie posten